Top med logga aug 2010 copy

Unna dig en spadag med lugn & lyx

Njut med alla sinnen och av att bara vara. Här bokas endast ett sällskap i taget så ni har alltid hela Stilla Rum exklusivt för er själva. 

Vila skönt i vilstolar med kuddar och täcken till stillsam musik framför kakelugnen. Frukt och te finns serverat i relaxrummet. Under sommarhalvåret finns det möjlighet att vila och vara i den vackra trädgården. Lunchen/middagen avnjuts i det lantliga köket som är vackert dukat. Kaffe/te och dessert lite senare.  Njut med alla sinnen och av att bara vara.

Heldag med kort behandling

Ta med några goda vänner, eller varför inte arbetskamrater? En avkopplande dag där ni kan välja varsin kort behandling. 

Välj mellan rygg- & nackmassage, ansiktsmassage, halvkroppsmassage framsida eller hand- & fotmassage. Ni lånar badrock och tofflor. Lunch, kaffe/te och dessert.

3-4 pers.

Ankomst kl 10  Avresa kl 16

Pris:  månd-torsd   995 :-/person

        fred-sönd    1 195 :-/person

Heldag med lång behandling

En spadag där ni kan njuta av en lite längre bahandling.  Välj mellan aroma massage, kropps- & ansiktsmassagehot stone massage eller aroma lyx.  Ni lånar badrock och tofflor. Kanske vill ni gå en härlig promenad i de vackra omgivningarna. Ni bjuds på lunch, kaffe/te och dessert.

2-4 pers.

Ankomst kl 9.30  Avresa kl 16.00 (2 pers)

Ankomst kl 9.30  Avresa kl 19.00  (4 pers)

Pris: månd-torsd  1 495 :-/person

       fred-sönd     1 695 :-/person

Lyxig spakväll för två

Ta med en god vän eller din partner och njut av lugn och ro, bara ni två. Ni lånar badrock och tofflor och väljer varsin behandling (välj mellan aroma massage, kropps- & ansiktsmassagehot stone massage eller aroma lyx). Vila skönt i relaxrummet framför kakelugnen där det även finns frukt och te. Efter behandlingarna avnjuter ni en tvårätters middag.  Ankomst kl 14.30  Avresa kl 21.30


Pris: månd-torsd 1 595 :-/person

       fred-sönd    1 695 :-/person

Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller önskar boka!