Top med logga aug 2010 copy

Varje bokning är exklusiv

På Stilla Rum får du en spavistelse med  det lilla extra. Vill du eller ni (vi har 5 bäddar) stanna över natten har ni alltid hela Stilla Rum exklusivt för er själva.  Här bokas endast ett sällskap i taget vilket gör att man faktiskt får ännu en dimenstion på sitt boende. Tanken med Stilla Rum är att du verkligen ska få egentid och kunna njuta med alla dina sinnen.Vi har två ljusa och rymliga dubbelrum på övervåningen och ett enkelrum på första våningen.

Dubbelrum

En våning upp hittar ni våra lantligt vackra & ljusa dubbelrum. Det ena passar utmärkt för romantiska  tillfällen då det även har en alldeles egen braskamin.

 

Sängarna står oftast tillsammans och bildar en "king size" säng men går så klart att dela på om ni är ett sällskap som inte vill sova tätt ihop.

Enkelrum

På första våning har vi ett litet enkelrum. Passar kanske dig som vill ha lite avskildhet eller som inte önskar att gå i trappa.

Sov gott

Våra sängar och madrasser håller en hög comfort och kvalitet. Täcken så väl som kuddar är ej av dun men ger den där härliga känslan av bolster.

 

Alla lakan och sänglinnen tvättas och manglas här på gården.

Stilla Rums Spa ligger lantligt och nära naturen. Här har vi valt bort tekniken så som TV, dator och annat digitalt. Allt för att Du ska kunna koppla av och njuta i nuet.

 

Du kan se bilder och läsa mer om vår miljö under "Vår miljö"