Top med logga aug 2010 copy

Stilla Rum Spa

Stilla Rum är ett litet lantligt Spa i ett hus med anor från 1800-talet och ligger beläget i ett öppet jordbrukslandskap omringat av vacker natur. Jag som driver Stilla Rum Spa heter Katharina Tolversson, är friskvårdskonsulent och diplomerad Massageterapeut. Jag har arbetat som spaterapeut på Asia Spa på Stadshotellet i Varberg i många år. Min tanke med Stilla Rum är att bjuda på en annorlunda spaupplevelse. I det lilla formatet ute på landet, men ändå med en lyxig känsla där du kan njuta med alla dina sinnen. Här behöver man inte tränga ihop sig med andra spagäster utan istället har man hela Stilla Rum för sig själv. Det blir ett mer personligt bemötande eftersom jag tar hand om hela er vistelse här på Stilla Rum.

Kuriosa om huset

Huset är byggt i mitten av 1800-talet och var från början en liten fristående gård. 2005 började vi arbetet med att varsamt renovera i gammaldags stil för att bevara karaktären på huset. 2010 byggde vi till verandan som var borttagen sen många år tillbaka. Vi skulle byta hela fasaden, fönstren och hade fått ett gammalt kort som visade hur huset såg ut för länge sedan. Vi bestämde oss för att bygga upp verandan så likt orginalet som det gick.

Trädgården

I trädgården finns gärdsgårdar, knotiga gamla äppelträd och syrenhäck, allt som en gammal trädgård ska ha. På våren blommar pärlhyacinter, gammeldags påskliljor och skilla. Du har utsikt över fälten intill och här finns olika trädgårdsgrupper att slå sig ner i.

Från köket kan du gå ut och sätta dig på terassen utanför.Njuta av morgonsolen eller dricka morgonkaffet här. I trädgården finns många fågelarter och här kommer ekorrar på dagligt besök. Naturen inpå knuten och ett rikt djurliv.

Koppla av och njut

Här kan du njuta av stillheten, behandlingar inspirerade av Ayurveda, promenader i den vackra naturen, äta gott, stanna över natten (2 dubbelrum & 1 enkelrum) och sedan äta en god lantfrukost.

 

Vi har medvetet valt bort Tv, datorer och annat digitalt som stör. Allt för att du ska kunna koppla av och "glömma världen" en stund.

Varje bokning är exklusiv

Varje bokning är exklusiv, dvs du/ni har hela Stilla Rum Spa för er själva. Du hittar Stilla Rum Spa i utkanten av Halländska Vessigebro mellan Falkenberg och Ullared.

 

Välkommen till Stilla Rum Spa!

Google Translate