Top med logga aug 2010 copy

Ayurvediska kroppsbehandlingar

Unna dig en avkopplande behandling i en stillsam miljö. Det unika med behandlingarna på Stilla Rum är att det ingår en timmes vila i relaxrummet med levande ljus och lugn musik efter din behandling. I vilobäddar med täcke och kuddar där du kan bädda ner dig, och här finns även frukt och te serverat. Sommartid kan du vila i trädgården om så önskas. Här får du en timmes egentid. Lån av badrock och tofflor ingår. (1-4 pers).

En härlig reningskur som inleds med ett utrensande algbad. Efteråt följer en lätt, kort massage med kaphaolja och applicering av alginpackningen. Inpackningen innehåller alger, lera och salt från Döda havet. Leran har avgiftande och vätskedrivande egenskaper. Du bäddas in i värmefiltar och vilar skönt medan alginpackningen verkar. Under tiden får du en ansikts- och hårbottenmassage. Behandlingen avslutas efter en dusch med en applicering av en välgörande cream som stimulerar huden.

Pris: 1 195 :-

Aroma lyx 70 min

Behandlingen börjar med ett välgörande ört- eller algbad. Efteråt, en avslappnande helkroppsmassage med varm olja som sedan avslutas med en ansiktsmassage.
Pris: 995 :-

Hot Stone-behandling 60 min

Du ligger på varma, aromatiska stenar, och masseras med varm olja och stenar. Mycket avslappnande för kropp och själ.
Pris: 895 :-

Maria Åkerbergs Sun Treatment 60 min

En behandling som ger huden en mjuk och fräsch sommarlyster. Peeling av kropp och ansikte, därefter appliceras Tan i a bottle som ger dig en solkysst hudton. Förbättrar blod- och lymfcirkulationen. 
Pris:895:-

Maria Åkerbergs Aftersun Treatment 60 min

När huden känns trött och torr och du behöver något extra. I den här behandlingen får du en peeling av hela kroppen och därefter en fuktgivande inpackning med havtornsolja och aloe vera. Du ligger inpackad i värme och vilar medan du får en ansiktsmassage.
Pris: 895:-

Aroma 50 min

En härlig helkroppsmassage med varm, väldoftande olja. Avslutas med en ansiktsmassage. Avkopplande.
Pris: 795 :-

Ansiktsmassage/kroppsbehandling 50 min

Här får du både 25 min massage på antingen framsida av kroppen med varma eteriska oljor, eller en massage på baksidan med fokus på rygg/nacke. Därefter en härlig ansiktsmassage 25 min som börjar med akupressur, lymfdränage och avslutas med en avslappnande ansiktsmassage.

Pris: 795 :-

Scrub & Lotion 40 min

När huden känns trött och torr är det dags för en härlig scrub. Denna peeling lämnar huden mjuk och fräsch och stimulerar hudens förnyelse. Behandlingen avslutas med en väldoftande och fuktgivande lotion.
Pris: 695 :-

Halvkroppsmassage rygg & nacke 25 min

Behandlingen börjar med en skön massage av huvudets marmapunkter och fortsätter med en rygg- och nackmassage i lugnt tempo med varm olja.

Pris: 595:-

Halvkroppsmassage framsida 25 min

Här börjar behandlingen med massage av huvudets marmapunkter. En harmonisk och lugn massage med varma aromatiska oljor på framsidan av kroppen. * Även lämplig för gravida.

Pris: 595:-

Hand & fotmassage 25 min

En härlig massage för både kropp och själ som stimulerar dina energibanor i kroppen. En känsla av välbehag.

Pris: 595:-

Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller önskar boka!