Top med logga aug 2010 copy

Lyxigt bed & breakfast

Sommartid har vi även exklusivt B&B på Stilla Rum. Endast ett sällskap är inbokat åt gången vilket ger er många fördelar. En extra lyxig känsla av att få bo ensamma i huset.

 

Ni kan njuta av den vackra trädgården och få egentid. Ni delar inte kök eller toalett/dusch med någon annan. 

Ankomst: kl 16  Avresa: kl 11

 

Pris: Månd-torsd   550:-/person

       Fred-sönd     750:-/person

Sov sött i nymanglade lakan

På  Stilla Rum finns två ljusa och vackra dubbelrum på övervåningen, ett med en egen braskamin. På nedervåningen finns ett litet romantiskt enkelrum för den som vill sova ensam eller som inte vill gå i trappor.

Våra sängar och madrasser håller en hög comfort och kvalitet. Täcken så väl som kuddar är ej av dun men ger den där härliga känslan av bolster.

Lantlig frukost

Att äta långfrukost är något av det bästa som finns! Jag fyller kylskåpet med er frukostmat. Här finns underbara ägg från våra egna sprätthöns när det är värptider.

Koppla av och njut i alla våra rum...

På nedervåningen finns det lantliga köket där ni avnjuter era måltider. Relaxrummet med sina vilstolar framför kakelugnen där ni bäddar ner er med härliga kuddar och täcken och unnar er en skön vila.

 

Här på nedervåningen finns också den gammeldags glasverandan där ni kan dricka ert kaffe/te. Massagerummet med tillhörande badrum finns också på nedervåningen.

 

I trädgården finns gärdsgårdar, knotiga gamla äppelträd och syrenhäck, allt som en gammal trädgård ska ha. På våren blommar pärlhyacinter, gammeldags påskliljor och skilla. Du har utsikt över fälten intill och här finns olika trädgårdsgrupper att slå sig ner i.

Från köket kan du gå ut och sätta dig på terassen utanför.Njuta av morgonsolen eller dricka morgonkaffet här. I trädgården finns många fågelarter och här kommer ekorrar på dagligt besök. Naturen inpå knuten och ett rikt djurliv.

 

Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller önskar boka!

Google Translate