Top med logga aug 2010 copy

Ett Spa för er själva...

Här bokas endast ett sällskap i taget så här får ni alltid hela Stilla Rum exklusivt för er själva. 

Tanken med Stilla Rum är att du verkligen ska få egentid och kunna njuta med alla dina sinnen. Därför har vi valt bort tekniken så som TV, dator och annat digitalt. Allt för att Du ska kunna koppla av och njuta i nuet.

Sov sött i nymanglade lakan

På  Stilla Rum finns två ljusa och vackra dubbelrum på övervåningen, ett med en egen braskamin. På nedervåningen finns ett litet romantiskt enkelrum för den som vill sova ensam eller som inte vill gå i trappor.

Våra sängar och madrasser håller en hög comfort och kvalitet. Täcken så väl som kuddar är ej av dun men ger den där härliga känslan av bolster. Sov gott i manglat, vitt sänglinne som tvättas och manglas här på gården.

Ät sunt & lantligt gott

Att äta gott är en njutning. Mina råvaror är omsorgsfullt utvalda och jag handlar gärna på gårdsbutiker. Jag använder svenska och ekologiska råvaror så långt det är möjligt. Menyerna ändras allt efter säsong.

Du kan se bilder & läsa mer om våra måltider här >

Koppla av och njut i alla våra rum...

På nedervåningen finns det lantliga köket där ni avnjuter era måltider. Relaxrummet med sina vilstolar framför kakelugnen där ni bäddar ner er med härliga kuddar och täcken och unnar er en skön vila.

Här på nedervåningen finns också den gammeldags glasverandan där ni kan dricka ert kaffe/te. Behandlingsrummet med tillhörande badrum finns också på nedervåningen. (Används bara i samband med behandlingarna)

I trädgården finns gärdsgårdar, knotiga gamla äppelträd och syrenhäck, allt som en gammal trädgård ska ha. På våren blommar pärlhyacinter, gammeldags påskliljor och skilla. Du har utsikt över fälten intill och här finns olika trädgårdsgrupper att slå sig ner i.
 

Från köket kan du gå ut och sätta dig på terassen utanför. Njuta av morgonsolen eller dricka morgonkaffet här. I trädgården finns många fågelarter och här kommer ekorrar på dagligt besök. Naturen inpå knuten och ett rikt djurliv.

Du kan se bilder och läsa mer om vår miljö under "Vår miljö"

Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller önskar boka!

Google Translate