Top med logga aug 2010 copy

Behandlingar 40-90 min

Unna dig en avkopplande behandling i en stillsam miljö. Det unika med behandlingarna på Stilla Rum är att det ingår en timmes vila i relaxrummet med levande ljus och lugn musik efter din behandling. I vilobäddar med täcke och kuddar där du kan bädda ner dig, och här finns även frukt och te serverat. Sommartid kan du vila i trädgården om så önskas. Här får du en timmes egentid. Lån av badrock och tofflor ingår. (1-4 pers).

Detoxkuren 90 min

En härlig reningskur som inleds med ett utrensande algbad. Efteråt följer en lätt, kort massage med kaphaolja och applicering av alginpackningen. Inpackningen innehåller alger, lera och salt från Döda havet. Leran har avgiftande och vätskedrivande egenskaper. Du bäddas in i värmefiltar och vilar skönt medan alginpackningen verkar. Under tiden får du en ansikts- och hårbottenmassage. Behandlingen avslutas efter en dusch med en applicering av en välgörande cream som stimulerar huden.

Pris: 1 095 :-

Aroma lyx 70 min

Behandlingen börjar med ett välgörande ört- eller algbad. Efteråt, en avslappnande helkroppsmassage med varm olja som sedan avslutas med en ansiktsmassage.
Pris: 895 :-

Hot Stone-behandling 60 min

Du ligger på varma, aromatiska stenar, och masseras med varm olja och stenar. Mycket avslappnande för kropp och själ.
Pris: 845 :-

Aroma 50 min

En härlig helkroppsmassage med varm, väldoftande olja. Avslutas med en ansiktsmassage. Avkopplande.
Pris: 755 :-

Ansiktsmassage/kroppsbehandling 50 min

Här får du både 25 min massage på antingen framsida av kroppen med varma eteriska oljor, eller en massage på baksidan med fokus på rygg/nacke. Därefter en härlig ansiktsmassage 25 min som börjar med akupressur, lymfdränage och avslutas med en avslappnande ansiktsmassage.

Pris: 755 :-

Scrub & Lotion 40 min

När huden känns trött och torr är det dags för en härlig scrub. Denna peeling lämnar huden mjuk och fräsch och stimulerar hudens förnyelse. Behandlingen avslutas med en väldoftande ringblomslotion.

Pris: 695 :-

Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller önskar boka!

Google Translate