Top med logga aug 2010 copy

Behandlingsmeny

Stilla Rums behandlingar är främst inspirerade från Ayurveda, den Indiska hälsofilosofin. Ordet Ayurveda är sanskrit och betyder kunskap om livet. Man strävar efter att kropp och själ är i balans, en helhet. Behandlingarna är avslappnande och sänker stressnivåerna i kroppen. Massagen är mjuk och harmonisk och man masserar alltid med varma oljor med välgörande örter. Att vila efter behandlingen är viktigt för kroppen och därför har vi vilstolar där man bäddar ner sig med kuddar och täcke för att få en stunds ro.

När du fått din behandling här på Stilla Rum så ingår en timmes vila i relaxrummet där du får en extra guldstund alldeles för dig själv. Du lånar badrock, tofflor och det finns frukt och te. Kom ensam eller ta med någon/några till som vill ha behandling.

De behandlingar du kan välja på hittar du här under "för den enskilde"

Ta med några goda vänner, eller varför inte arbetskamrater? Välj varsin 25 min behandling, låna badrock, tofflor och bädda ner er i relaxrummet. Ni serveras lunch, även kaffe/te och dessert ingår. Huset har Ni för er själva, så njut av egen tid och umgås. (3-4 pers)
Pris: månd-torsd    895:- per person

        fred-sönd   1 095:- per person

Behandlingsmenyn för sällskap hittar ni här under "för mindre sällskap".

Google Translate